Vacature HBC Sportraad

De HBC Sportraad (www.hbcsport.nl) is een zelfstandige vereniging, gespreksplatform en aanspreekpunt voor de aangesloten Heemsteedse HBC sportverenigingen, zoals HBC Voetbal, Tennisvereniging HBC, HBC Gymnastics, HBC Tafeltennis, HBC Bridge en HBC Badminton.

HBC Sportraad is een omni-vereniging met meer dan 2500 leden met alle aangesloten verenigingen in een samenwerkingsverband. De verenigingen zelf zijn zelfstandig met eigen bestuurders en eigen verantwoordelijkheden. Het dagelijks bestuur van de HBC Sportraad bestaat uit een voorzitter, secretaris en penningmeester. Door het vertrek van de huidige functionaris is er een vacature voor:

PENNINGMEESTER

Taken/verantwoordelijken
Verfrissende visie op sportzaken, financiële kennis en sociale vaardigheden. Bewaking van het HBC-gedachtengoed: denkbeelden, ideeën, levensvisie dient als uitgangspunt in het beleid. Onderlinge ondersteuning, kennisuitwisseling, bundeling van vaardigheden wordt gestimuleerd. De financiële huishouding van de Sportraad is summier, sinds de verzelfstandiging van de verenigingen in 2009.

  • 4 x per jaar een samenzijn van dagelijks bestuur
  • 4 x per jaar een samenzijn met de bestuurders van de verenigingen

Neem bij interesse contact op met Eric Cats, penningmeester HBC Sportraad: 06-22371292