Even voorstellen: Willem de Winter

Beste HBC vrienden,

Hierbij wil ik mij aan jullie voorstellen. Ik ben Willem de Winter en ben geboren in Haarlem op 8 november 1940. Na mijn schooltijd en verdere opleidingen ben ik via een aantal werkgevers terechtgekomen bij de Hoogovens in IJmuiden waar ik in 1995 vervroegd mocht uittreden.

Van de aansluitende 10 jaren heb ik genoten van de verplichte werkdruk die wegviel. Dat wilde niet zeggen dat ik stilgezeten heb. Diverse bestuursfuncties in woningbouwverenigingen en sportacties heb ik geprobeerd mijn bijdrage te leveren. In november, kort na mijn pensioenleeftijd bereikt te hebben, kwam mijn vrouw te overlijden en stond ik alleen want mijn kinderen waren groot en zelfstandig. Ik woonde al 41 jaar in Heemskerk en dacht daar voor de rest van mijn leven te blijven.

Niets is minder waar gebleken, want ik knoopte een relatie aan met een vroegere goede kennis. Dat groeide en kwam uiteindelijk na een aantal jaren tot een samenwonen in Heemstede.

Waar rol je anders binnen dan bij de sportvereniging waar je interesse ligt à HBC. Het bleef eerst bij kijken en indrukken opdoen en al gauw kwam het tot deelname aan de vrijwilligersgroep PEBAKO. En nu weer een stapje verder. Om de vereniging te helpen in het voortbestaan heb ik besloten om toe te treden tot het bestuur van HBC Voetbal.

Ik ga mijn best doen en ik hoop dat, na de bekrachtiging in de ALV in oktober, die inzet lang mag blijven duren.

Met veel sportgroeten,

Willem de Winter