HBC Zondagselectie bedankt sponsoren en PEBAKO-groep

Het is een uitzonderlijke tijd. Van de één op de andere dag is de wereld compleet veranderd. Zo ook voor onze prachtige club HBC. De dagelijkse trainingen, de wedstrijden in het weekend, de gezelligheid in de kantine, de sociale contacten, in één keer verdween het eventjes uit ons leven. Maar we moeten er mee dealen en we moeten door.

Onze sponsoren en vrijwilligers staan dagelijks voor ons klaar. Ze helpen onze vereniging in financiële en materiele steun. Iets wat ze doen omdat ze onze club een warm hart toe dragen. In deze periode is het tijd om iets terug te doen, dachten wij.

Wij zijn vandaag bij al onze sponsoren langsgeweest om ze te bedanken voor al hun jaren trouwe steun. Daarnaast is het ook voor heel veel bedrijven een ontzettend onzekere tijd waarbij zij financieel getroffen worden.

Daarnaast vonden wij het fijn om ook de Pebako-groep een hart onder de riem te steken. Voor velen van jullie was het onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden aan ons complex een fijn uitje in de week. Jullie doen ontzettend dankbaar werk voor onze vereniging en daarnaast hebben jullie het ontzettend fijn met elkaar. Iets wat jullie momenteel eventjes aan de kant moeten zetten.

Middels een klein gebaar willen wij jullie bedanken en heel veel sterkte wensen deze periode. Wij denken aan u!

Ten slot willen wij deze mogelijkheid aangrijpen om David van der Geest veel sterkte te wensen met zijn herstel. We zijn ontzettend blij om te horen dat je van de IC af bent en dat je vooruit kan kijken. Onze gedachten zijn bij je en wij hopen dat je snel de oude bent! Je bent een prachtig persoon achter onze bar.

Wij hopen jullie snel weer te kunnen zien en te proosten op de drie punten na de wedstrijd.

Tot snel,

De Zondagselectie

HBC Voetbal

 

HBC Voetbal