Na de eerste week…

De eerste week zit er op! De Technische Commissie Jeugd is zeer tevreden met het verloop van de trainingen en de inzet van verschillende bestuursleden en coördinator Job Prins met het in goede banen leiden van de aankomst en vertrek van de spelers (en ouders). Fijn ook om te zien dat spelers en ouders ook goed meewerken.

Voor de teams vanaf O13 (midden- en bovenbouw) worden een paar kleine aanpassingen gedaan. De afstand tussen (wacht)hoedjes moet 3 meter zijn. In praktijk is namelijk gebleken dat deze afstand waarborgt dat de spelers niet te dicht (binnen anderhalve meter) bij elkaar komen.

Ook zijn de dug-outs sinds zaterdag met linten geblokkeerd. Dit omdat er teveel spelers bij elkaar komen, voor en na de training, om schoenen aan- of uit te trekken en/of jassen/tassen neer te leggen. De spelers moeten, op gepaste afstand van elkaar, langs het veld hun schoenen aan-/uit trekken en/of jassen/tassen neerleggen.

HBC Voetbal is deze week al een paar keer gecontroleerd door handhavers om te zien of de maatregelen wel worden nageleefd. Met deze kleine aanpassingen voldoen we nog beter aan de gestelde voorwaarden.

Technische Commissie Jeugd
Peter van der Waart, Erik Bol en Steef van Loon