JO11-2: бeən efectoski secundarioski

Sv Zandvoort JO11-1 vs HBC J011-2: 7-1

Ik ben vandaag jarig. Als ik u een glaasje aanbied, kunt u dat gerust opdrinken. Ik ben geen Rus. Dan moet je op je hoede zijn. Die KGB-jongens lengen wodka van tegenstanders met vreemd spul aan. Novichok heet dat. De Russische oppositieleider Alexei Navatny is hiermee vergiftigd.

Soort zenuwgas, wat je van binnenuit opeet. Net als in 2018 de dubbelspion Sergei Skripal al overkwam. Zo schakelt Moskou de tegenstand uit. Zet je geld maar op Poetin de volgende verkiezingen. Ondertussen zegt Rusland ook een vaccin tegen Covid 19 te hebben ontwikkeld. Gewoon proberen mensen! Prima spul, denk ik.

Voor ons was het met het sterrenensemble van JO11-2 vandaag dweilen met de kraan open. Novichok zou ons wel geholpen hebben. Er was namelijk een uitgelezen kans om dit te doen. Zandvoort dronk 3 liter limonade in de rust helemaal alleen op. Geen druppel werd ons gegund. 😊 Met een scheutje Novichok erbij hadden we de gapende achterstand van 4-1 wellicht kunnen dichten in de tweede helft. De realiteit bleek anders.

Eerste klasse spelen we omdat we pre-Corona van de 18 wedstrijden er 13 wonnen, 3 gelijkspeelden en 2 verloren in de tweede klasse. Dat niveau dus ontgroeid, maar we mogen de borst nat maken de komende 6 weken. Veel eerste teams zullen we tegen moeten strijden, zo ook vandaag in Zandvoort, waar we voor het eerst sinds tijden ouderwets op de broek kregen. Worden we groot van.

Het grote verschil zat ‘m wat mij betreft in 2 dingen. Als eerste : Scherpte. De domme wil om te winnen. Duels aangaan en doorgaan totdat we de bal hebben. Zeker de eerste helft lieten we dat liggen. Natuurlijk had Zandvoort lekkere voetballertjes in elke linie, maar over het geheel genomen deden we niet veel onder. Zandvoort kwam om te winnen wij om te lekker voetballen.

Ten tweede: Positioneel blijven staan en het hele veld benutten. Deed Zandvoort beter dan wij. Hun spitsen bleven voor en buitenspelers bleven breed. Wij liepen te veel door elkaar en verloren met name op het middenveld constant de bal waarna we uit positie stonden en Zandvoort gevaarlijk werd. Vele lichtpuntjes hebben we zeker gezien om aan te werken op de trainingen.

Mick en Cruz keepten als katachtigen. Super gedaan! James en Koen maakten meters als nooit te voren en gaan met wat meer combinatiespel het verschil maken. Jenoah en Adam hadden echt wel kansen waarvan we er meerdere gaan verzilveren binnenkort. Vico blijkt zich het snelst aan te passen aan het grote veld. Erg knap hoe hij lichtvoetig het veld bestrijkt. Gijs liep voorop, coachte zijn longen uit het lijf maar het mocht niet baten. Lars was ondanks dat hij niet kon spelen wel van de partij. Dat is klasse. Zijn support werd gewaardeerd. Snel weer beter worden met je oog!

Ook konden we voor het eerst Nathnael opstellen. De contractbesprekingen waren wat vertraagd, maar op de eerste echte speeldag mochten we onze nieuwste aanwinst eindelijk presenteren. Althans dat deed hij zelf. En hoe! Nathnael is een krachtige sierlijke speler met drang naar voren die we heel hard nodig gaan hebben in deze zware competitie.

Tot slot was ik het meest trots op het feit dat je jongens samen verloren. Het lag niet aan iemand, maar aan het team (en aan de scheids een beetje volgens sommigen 😊😊)… Als we samen verliezen, dat weten we 1 ding zeker: Dan gaan we ook weer samen winnen!

Het is mij via internet gelukt om alvast ingeënt te worden met het Russische vaccin tegen COVID-19. Daar was ik blij mee. Ik vond dat wel een leuk verjaardagskado en voor diegəne van jullie diə bang is dat het niet getest is, ik həв het geproвееяd en kan met een gеняust hart zеббeи dat er бeən efectoski secundarioski и меня зовут Лопес Обрадор, и я коррумпирован и лжец и почему я даю чистые прямые награды.

Arjenski Lindemanski