Join de HBC Bastards!

De afgelopen periode heeft bewezen hoe belangrijk het is om gezond te zijn en dat bewegen hier enorm bij helpt. Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 55-plussers die nog lekker actief bezig willen zijn.

HBC Voetbal is een sportclub voor iedereen en wat is er nu mooier dan de sport te beoefenen waar je zoveel plezier aan beleeft, dus: “Voetbalschoenen aan en met elkaar weer het veld op, dat is het idee!” En daarna onder het genot van een drankje oude (sterke) verhalen ophalen in het gezellige clubhuis.

Wat is Walking Football?
Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings worden gemaakt en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Een training bestaat uit een warming-up, oefenvormen met bal en er wordt afgesloten met een partijspel.

Wanneer en wat kost het?
Onder de naam The HBC Bastards starten we vanaf vrijdag 11 september met de trainingen. De trainingen zijn altijd op vrijdag van 16:00 uur tot 17:00 uur op het HBC sportpark en staan onder leiding van een gediplomeerde voetbaltrainer.

Het seizoen loopt van september t/m november en van maart t/m mei (uitgezonderd vakanties) en bestaat uit 20 trainingen. Als er genoeg animo is voor The HBC Bastards, dan worden er ook andere activiteiten georganiseerd.

Kosten: €100 euro per seizoen (inclusief met een lidmaatschap van HBC). Iedereen kan vrijblijvend en kosteloos een proeftraining volgen. U kunt zich aanmelden bij: Jasper Ketting 06-28672065

Met Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten!!!
Meer informatie bij de KNVB