Trainingen vanaf vrijdag 6 november 2020

Naar aanleiding van de maatregelen die de overheid heeft ingesteld vanaf woensdag 4 november 2020, is het bestuur in overleg gegaan met de coördinatoren van de leeftijdskolommen.

Jeugd tot en met de Onder 19
Uit dit overleg kwam naar voren, dat de trainingen van maandag tot en met vrijdag voor de mini’s tot en met de Onder 19 gewoon doorgaan. Wekelijks wordt op de HBC-website het schema gepubliceerd. De spelers en speelsters die behoren tot de teams van Onder 19 en lager mogen gewoon met elkaar trainen en onderlinge partijen spelen. Er mogen geen wedstrijden gespeeld worden tegen andere verenigingen.

Op zaterdag 7 en zaterdag 14 november 2020 zullen wel de mini’s een onderling toernooitje houden vanaf 10:00 uur tot 11:00 uur op veld 1KG.

Voor de overige jeugdteams zal na het weekeinde van 14/15 november 2020 gekeken worden wat er mogelijk is in de weekenden. Dat willen wij nu nog niet doen, om de bewegingen in het weekeinde naar het sportpark zoveel mogelijk te beperken, zoals de overheid dat graag wenst. Het bestuur en de coördinatoren houden hier contact over met elkaar. Onderlinge partijtjes kunnen doordeweeks geregeld worden tijdens de trainingen en, als dit op andere tijden dient te gebeuren dan de normale trainingstijd, in overleg met ondergetekende.

Verder blijven de kleedkamers gesloten, maar zijn de toiletten wel te gebruiken, hoofdzakelijk in het middendeel van de tribune.

Iedereen wordt verzocht om zoveel mogelijk op de fiets te komen. Ouders die de spelers en speelsters komen brengen, worden verzocht deze op de parkeerplaats af te zetten en niet op de parkeerplaats te blijven kijken.

Senioren
De senioren mogen alleen trainen in vaste groepjes van maximaal twee personen. Het bestuur heeft besloten dat tot en met woensdag 18 november 2020, alleen Zondag Heren 1 en Zondag Vrouwen 1 mogen trainen. Hoe het vanaf donderdag 19 november 2020 eruit zal zien, besluit het bestuur op dinsdag 17 november 2020.

COVID-19 protocol
In aanvulling op het COVID-19 protocol is het volgende nog besloten:

Mocht er bij leden van een team (spelers/speelsters en/of begeleiding) corona geconstateerd worden, neem dan contact op met de coördinator en/of Jan Zwarter. In overleg met het bestuur wordt dan besloten of het team wel of niet mag trainen.

Voor eenieder geldt, blijf gezond en denk na wat je doet.

Namens het bestuur HBC Voetbal

Jan Zwarter
Wedstrijdsecretaris
@: jan.zwarter@svhbc.nl
Telefoon: 06-11156507 (op werkdagen na 18:00 uur)