Veldenschema van 29 maart tot en met maandag 5 april

Voor dit schema geldt ook het COVID-19 protocol van HBC Voetbal. Mocht er bij leden van een team (spelers/speelsters en/of begeleiding) corona geconstateerd worden, neem dan contact op met de coördinator en/of Jan Zwarter. In overleg met het bestuur wordt dan besloten of het team wel of niet mag trainen.

AVONDKLOK:
Er geldt een avondklok van 21:00 uur tot en met 04:30 uur. Het bestuur heeft besloten dat de trainingen stipt om 20:15 uur eindigen. Degene die piketdienst heeft, bepaalt wanneer de lichten uitgaan (en dus de trainingen beëindigd zijn) en daar is geen discussie over mogelijk. Spelers en speelsters die langer dan drie kwartier nodig hebben om thuis te komen, dienen de training eerder te verlaten. Trainers zijn verantwoordelijk voor het opruimen van de gebruikte materialen. HBC, de HBC-trainers, HBC-vrijwilligers en iedereen die hiermee vergeleken kan worden zijn niet aansprakelijk voor het te laat thuiskomen van de leden van HBC.

Vanaf woensdag 31 maart geldt er in Nederland een avondklok van 22:00 uur tot en met 04:30 uur. Dan dienen de trainingen stipt om 21:15 uur te eindigen.

Als de training van een groep onverhoopt niet doorgaat, dan graag een melding naar Jan Zwarter. Neem tijdens de trainingen, maar ook tijdens wedstrijden, geen waardevolle spullen mee. Het bestuur van HBC is niet verantwoordelijk voor vermiste en/of gestolen spullen. Verder gelden de afspraken, zoals die vermeld zijn in de: Algemene regels gebruik velden HBC.

Elk team wordt verzocht om het veld niet eerder te betreden dan dat hun trainer dit aangeeft. Ook is het niet toegestaan ballen en/of materialen te gebruiken van de teams die aan het trainen zijn. Dit om het kwijtraken van spullen te voorkomen en ook om verstoringen van trainingen te voorkomen.

Bij afgelasting van de grasvelden trainen de teams met achter de training **) niet.

De A-kant van een veld is altijd de zijde aan de Cruquiusweg. Het bestuur heeft besloten dat alle trainingen maximaal een uur duren. De volgende trainingen zijn vastgesteld:

Vrijdag 2 april 2021:
Geen trainingen in verband met Goede Vrijdag.

Zaterdag 3 april 2021:
Geen trainingen en wedstrijden in verband met Paaszaterdag.

Zondag 4 april 2021:
Geen trainingen en wedstrijden in verband met Eerste Paasdag.

Maandag 5 april 2021:
Geen trainingen en wedstrijden in verband met Tweede Paasdag.

Alle bovengenoemde tijden en velden kunnen door omstandigheden nog gewijzigd worden.

Bestuur HBC Voetbal
@: jan.zwarter@svhbc.nl
Telefoon: 06-11156507 (op werkdagen na 18:00 uur)