Lintjesregen treft voorzitter Rob Roomeijer

HBC VoetbalVanmorgen werd voorzitter Rob Roomeijer thuis verrast door burgemeester Astrid Nienhuis met de mededeling: “Het heeft zijne Majesteit de koning behaagd…” en is hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Het was aanvankelijk de bedoeling dat Rob bij de Algemene Ledenvergadering in oktober de onderscheiding zou ontvangen, maar de ALV heeft vanwege de geldende Coronamaatregelen nog niet plaatsgevonden. Rob, van harte gefeliciteerd!

De heer Rob Roomeijer (76 jaar) – Lid in de Orde van Oranje-Nassau
De heer Roomeijer is sinds 1985 actief voor HBC Voetbal in Heemstede. Hij was 6 jaar voorzitter van de jeugdafdeling en werd in 1991 voorzitter van de Voetbalvereniging HBC Voetbal, welke 1200 leden telt. Hij heeft zitting in de overkoepelende Sportraad HBC en vertegenwoordigt de vereniging bij de bijeenkomsten vande Kennemerkring, bij de KNVB-vergaderingen en neemt deel aan de gemeentelijke bijeenkomsten.

Hij is de mede-organisator van de sportdag voor mensen met een beperking en hij zet zich in tegen discriminatie in de sport. Met een korte onderbreking vanwege zijn gezondheid was de heer Roomeijer vorig jaar 25 jaar voorzitter van HBC Voetbal. Het was de bedoeling dat hij in oktober bij de algemene ledenvergadering afscheid zou nemen als voorzitter en bij die bijzondere gelegenheid een Koninklijke onderscheiding zou ontvangen. De ledenvergadering kon echter niet doorgaan en daarom krijgt de heer Roomeijer nu bij deze lintjesregen zijn onderscheiding.

Bron: Heemstede.nl

HBC Voetbal