Trainingsschema 21 t/m 25 juni

Voor dit schema geldt ook het COVID-19 protocol van HBC Voetbal. Mocht er bij leden van een team (spelers/speelsters en/of begeleiding) corona geconstateerd worden, neem dan contact op met de coördinator en/of Jan Zwarter. In overleg met het bestuur wordt dan besloten of het team wel of niet mag trainen.

LET GOED OP, WANT TRAININGSTIJDEN, TEAMS, TRAINERS EN VELDEN KUNNEN GEWIJZIGD ZIJN.

Als de training van een groep onverhoopt niet doorgaat, dan graag een melding naar Jan Zwarter. Neem tijdens de trainingen, maar ook tijdens wedstrijden, geen waardevolle spullen mee. Het bestuur van HBC is niet verantwoordelijk voor vermiste en/of gestolen spullen. Verder gelden de afspraken, zoals die vermeld zijn in de: Algemene regels gebruik velden HBC.

Elk team wordt verzocht om het veld niet eerder te betreden dan dat hun trainer dit aangeeft. Ook is het niet toegestaan ballen en/of materialen te gebruiken van de teams die aan het trainen zijn. Dit om het kwijtraken van spullen te voorkomen en ook om verstoringen van trainingen te voorkomen.

De A-kant van een veld is altijd de zijde aan de Cruquiusweg.

Vanaf deze week tot en met de laatste training op vrijdag 25 juni 2021 trainen alle jeugdteams uit seizoen 2020/2021 (het huidige seizoen) nog één keer in de week. Daarnaast wordt er getraind door de teams die worden samengesteld voor het komende seizoen 2021/2022. Wij zullen achter elke jeugdtraining vermelden voor welk seizoen er getraind wordt.

Dit waren de laatste trainingen van dit seizoen. Vanaf maandag 28 juni gaan de grasvelden in onderhoud en worden de materialen gecontroleerd. Voor het inleveren van sleutels en materialen volgt later nog een bericht.

Alle bovengenoemde tijden en velden kunnen door omstandigheden nog gewijzigd worden.

Bestuur HBC Voetbal
@: jan.zwarter@svhbc.nl
Telefoon: 06-11156507 (op werkdagen na 18:00 uur)