Vandaag: HBC Jeugddag

Het is zover: de HBC Jeugddag. Hierbij volgt de laatste informatie. De deelnemers moeten in ieder geval meenemen:

  • voetbalkleding en voetbalschoenen
  • droge kleren en schoenen
  • handdoek

We willen graag dat de kinderen om 9.30 uur aanwezig zijn, zodat we stipt om 10.00 uur kunnen starten. Rond 12.00 uur gaan de kinderen lunchen en ouders zijn vanaf 13.00 uur van harte welkom om te komen kijken. Vrijwilligers zijn uiteraard de hele dag welkom.

Om ongeveer 16.00 uur gaat de BBQ aan en kunnen we – hopelijk met mooi weer – gezellig een hapje eten en drinken. De BBQ is gratis voor alle deelnemende kinderen en vrijwilligers.

Andere aanwezigen kunnen in het clubhuis een bord saté met frites (à €7,50) bestellen. Wilt u hiervan gebruik maken? Stuur dan voor zaterdag een mail naar Robert Zandstra of aan Fabiënne van der Tas.

Alle drankjes en snoep  uit de kantine zijn uiteraard voor eigen rekening; tussen de spellen door zorg de HBC Jeugdweekendcommissie voor een drinken en snoep voor alle deelnemers. Daarnaast een vriendelijk verzoek om de deelnemerskosten van 10 euro – mocht dat nog niet zijn gedaan – over te maken op bankrekening NL13ABNA0819098299 tnv. R. Zandstra onder vermelding van de naam en team van uw kind.

Hopelijk zien we elkaar zaterdag bij HBC! Sportieve groeten namens de HBC Jeugdweekendcommissie,

Robert en Fabiënne