Wedstrijdverslag G1: wisselen

DIOS G1 – HBC G1: 3-0

Nieuw-Vennep is het reisdoel voor de vijfde wedstrijd. Na een flitsend begin, met 3 gewonnen wedstrijden, zijn de resultaten nu wat minder met 2 verlies partijen.

HBC begon sterk aan de wedstrijd. Aan alles kon je zien dat de nipte winst in de heenwedstrijd weer het doel was. Aanval op aanval werd opgezet. Helaas wist HBC alleen niet echt het de keeper al te lastig te maken. Teveel onrust aan de bal maakte dat de schoten te hard en te onzuiver waren. Intussen liet DIOS zich niet onbetuigd.

HBC moest achterin alle zeilen bijzetten om ze van het scoren af te houden. Dat lukte ook heel goed. Tot hun buitenspeler de bal met een prachtig schot in de kruising iedereen kansloos liet.

Jammer, maar er was nog niets aan de hand was de algemene conclusie in de rust. De nieuwe aanwinsten RICHARD en JAN maakte het mogelijk zo af en toe een wissel toe te passen en dat komt het team ten goede. De tweede helft veranderde er niet veel. Beide teams hadden aanvallende aspiraties. Het werd dan ook een boeiende wedstrijd om te zien.

MATHIJS, de laatste tijd wat beter bezig, kwam helaas net iets tekort om zijn doelpunt te maken. Ook alle andere pogingen werden niet in treffers omgezet. Helaas zag de scheidsrechter niet dat LIBAN zodanig in de houdgreep zat dat hij niets meer kon uitrichten. 2-0 was het resultaat. Het derde doelpunt was slechts voor de statistieken. De strijd was gestreden.

Zo werd opnieuw verloren. Zeker niet kansloos, maar de punten tellen. En dat is nu even gewisseld van 3 naar 0. De volgende wedstrijd maar weer omwisselen in 3!

Leo Holdorp