HBC G1: Dat was het dan…

HBC G1 vs DIOS G1: 0-2

Net zoals in de Eredivisie is voor de laatste wedstrijd gespeeld wordt de spanning er vanaf. De posities zijn al bekend en verschuivingen zijn er niet meer. Dat was het ook voor HBC G1 en de laatste wedstrijd kon zonder spanning vooraf gespeeld worden.

DIOS G1 staat in het zonnige Heemstede aan de aftrap en de wedstrijd begint. Waar de heenwedstrijd in een gelijkspel eindigde ging de strijd nu ook gelijk op. Het middenveld van DIOS was sterker, maar de verdediging van HBC kon dat allemaal goed weerstaan. Met name RICHARD speelde, als centrale man, een sterke wedstrijd.

Voor de afwisselend als spits spelende MATHIJS en DEBORA zat het allemaal weer een beetje tegen. Ze werden weinig aangespeeld en als dat wel het geval was wisten ze er geen goed vervolg aan te geven.

Pogingen van JEROEN, twee keer vlak voorlangs, leverde geen doelpunten op en JOHAN had pech dat een vlammend schot knap door de keeper gered werd. Die pech werd versterkt toen DIOS vlak daarna wel doeltreffend was.

Met de opmerking dat HBC wel vaker van een achterstand was teruggekomen, kon de tweede helft beginnen. Het gebrek aan wissels liet zich ook nu weer zien. Mede door het warme weer zakte het energieniveau naar een te laag peil.

DIOS bepaalde het spel en HBC deed wel zijn best, maar werd nooit meer gevaarlijk. Helaas wist DIOS nog een keer te scoren, maar veel deed het er niet meer toe.

Dat was het voor dit seizoen. De grote vraag waar we nu voor staan of dat het nu ook was voor het G-voetbal bij HBC? Er is namelijk dringend behoefte aan nieuwe spelers. Laten we hopen dat die zich aanmelden.

Als dames/heren met een beperking zouden weten wat ze missen, dan zouden ze zich wel aanmelden. Aan ons om dat duidelijk te maken. Wie weet…

Leo Holdorp