Trainingen en wedstrijdprogramma tot en met het einde van het seizoen

Het lijkt alsof het voetbalseizoen snel ten einde zal zijn. Niets is echter minder waar. Tot en met het weekeinde van zaterdag 21 en zondag 22 mei spelen alle HBC-teams nog competitie. Ook daarna zijn er nog enkele teams die competitiewedstrijden spelen.

Op dit moment staan de laatste competitiewedstrijden gepland voor het weekeinde van zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022. Maar de KNVB kan ook nog wedstrijden vaststellen tot en met het weekeinde van zaterdag 25 en zondag 26 juni 2022.

Verder heeft de KNVB op maandag 11 april 2022 medegedeeld dat er geen uitstel voor wedstijden meer verleend wordt vanwege Corona. Dus alle wedstrijden dienen op de vastgestelde dag gespeeld te worden.

Daarom even een opsomming van het trainings- en wedstrijdprogramma tot en met eind juni 2022:

In het weekend van zaterdag 21 mei en zondag 22 mei 2022 is er een volledig competitieprogramma, waarin alle HBC-teams moeten voetballen. Dit zijn de laatste weekenden waarin alle HBC-teams competitie spelen.

Op donderdag 26 mei 2022, Hemelvaartsdag, zijn er geen trainingen.

In het weekeinde van zaterdag 28 mei en zondag 29 mei 2022 zijn er minder competitiewedstrijden, omdat de meeste teams dan de competitie afgerond hebben. Maar de teams die ingedeeld zijn om nog competitiewedstrijden te spelen, zullen ook moeten spelen. Uitstel van wedstrijden is ook voor dit weekeinde niet mogelijk.

Vanaf maandag 30 mei 2022 gaan de grasvelden bij HBC in onderhoud. De normale trainingen zijn dan gestopt. Alleen teams die nog competitiewedstrijden moeten spelen en/of selectiewedstrijden voor het nieuwe seizoen gaan nog door. Deze worden door het wedstrijdsecretariaat over de twee kunstgrasvelden verdeeld.

Het weekeinde van zaterdag 4 juni, Pinksterzaterdag, zondag 5 juni, Eerste Pinksterdag en maandag 6 juni 2022, Tweede Pinksterdag, zijn er nog maar een paar competitiewedstrijden vastgesteld. Maandag 6 juni is er sowieso geen training.

Vanaf dinsdag 7 juni zijn er nog enkele competitiewedstijden, op dit moment alleen voor senioren, vastgesteld. Maar het kan ook nog zijn dat er voor sommige teams nacompetitiewedstrijden vastgesteld worden. Daar is op dit moment nog niets over bekend.

Wij hopen met bovengenoemde uiteenzetting duidelijkheid te geven over het resterende deel van seizoen 2021/2022. Het tot nu toe vastgestelde wedstrijdprogramma voor de bovengenoemde data kunt u vinden op Voetbal.nl en twee weken vooruit ook op https://svhbc.nl/programma/programma-komende-weken/

Indien u nog vragen heeft kunt u terecht bij ondergetekenden:

Voor de zondagen:
Ton van der Weiden, wedstrijdsecretaris zondag: tvdweiden@hotmail.com of 06-55921562

Voor de zaterdagen:
Klaas Lukkien, wedstrijdsecretaris zaterdag: wedstrijdsecretariszaterdag@svhbc.nl of 06-51005340

Voor de maandag tot en met vrijdag:
Jan Zwarter, ad-interim wedstrijdsecretaris: jan.zwarter@svhbc.nl of 06-11156507 (op werkdagen na 18:00 uur)

12-04-2022