HBC JEUGDWEEKEND 2023

In 2022 hadden we een onvergetelijk Jeugdweekend. Na twee jaren van afwezigheid was het een fantastische comeback. Het 39ste Jeugdweekend vindt dit jaar plaats van vrijdag 1 september 2023 tot en met zondag 3 september 2023.

Op vrijdag 1 september is de inloop vanaf 17.30 uur; om 18.30 uur stipt begint het openingsspel (waarbij publiek nog welkom is).

Voor slechts €65,= gaat uw kind het weekend van zijn/haar leven beleven! De inschrijving is in één klap geregeld via de volgende link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-hbc-jeugweekend-2023-627008397997

PS. Uiteraard zijn wij als organisatie altijd op zoek naar begeleiders en scheidsrechters. Lijkt het u leuk om het weekend mee te beleven of vindt uw kind het nog een beetje spannend om alleen uit logeren te gaan, dan bent u het hele weekend van harte welkom! Dit wordt zeer gewaardeerd. We vragen dit jaar voor het eerst een kleine bijdrage van de vrijwilligers, daar zit inbegrepen het eten en drinken voor overdag én je krijgt consumptiebonnen voor een drankje in de avond.

Als u nog ergens vragen over heeft, schroom niet en mail ons. Wij kijken er weer enorm naar uit om er eind augustus een onvergetelijk feestje van te maken!

Sportieve groeten,
HBC Jeugdweekendcommissie
hbcjeugdweekend2023@gmail.com

HBC Voetbal