Vriendenclub HBC: voorbeschouwing HBC – JOS Watergraafsmeer

Beste vrienden en vriendinnen van HBC,

De kop is er, in de voor ons nieuwe 4e divisie, vanaf en hoe !!!  Met 7 punten uit 3 wedstrijden staan wij achter AJAX amateurs op de 2e plaats. Weliswaar een iets vertekend beeld, omdat JOS Watergraafsmeer 6 punten heeft uit 2 wedstrijden en bij winst (inhaalduel tegen Hollandia) HBC zou kunnen passeren.

En daar gaat het juist nu om. Aankomende zondag 17 september ontvangt HBC op ons weer fraai verzorgd sportpark namelijk JOS Watergraafsmeer uit Amsterdam. In dit duel kan HBC goede zaken doen; echter het is zeker geen gelopen koers en de Amsterdammers zullen hun huid duur verkopen. Maar wanneer HBC het goede spel en de vorm van de laatste 3 wedstrijden weet vast te houden, kan een verrassing zich weer aandienen.

Wij verwachten een grote opkomst van de leden van onze vriendenclub. Zij zullen ongetwijfeld zeer nieuwsgierig zijn geworden!! De vriendenclub is open vanaf ca 13:15 uur. Als gebruikelijk zijn we ook in de rust en na de wedstrijd open voor een drankje en hapje en bovenal een gezellige nazit.

Mocht u vrienden en kennissen hebben die ook lid willen worden van onze vriendenclub? Neemt u deze gerust mee om de sfeer te proeven.

Voor al onze vriendenclub-leden hebben wij vorig seizoen een Kampioenssjaal laten maken. Heeft u nog geen exemplaar ontvangen? Kom dan zondag even langs om uw sjaal op te halen.

Ook nieuwe leden ontvangen zo’n sjaal als welkombonus! Voor niet-leden zijn ze ook te koop, €10 per stuk.

Tot zondag bij de wedstrijd en bij de vriendenclub!

Uw schrijver Wuotti