Het zindert zondag bij HBC!

Beste HBC vrienden en vriendinnen,

Vreugde en verdriet liggen soms dicht bij elkaar. Zo ook de laatste wedstrijd van ons vlaggenschip. In de uitwedstrijd tegen SJC werd onnodig verloren door een scheidsrechterlijke dwaling. Nadat HBC verdiend door Arno Dijkstra op 1-0 was gekomen, leek er geen vuiltje aan de lucht.

In het zonnige Noordwijk speelde HBC een goede 1e helft. De 2-0 wederom door Arno werd om onduidelijke redenen afgekeurd. Na afloop erkende de referee dat hij een foute beslissing had genomen.

Maar ja… SJC kwam op gelijke hoogte en pakte zelfs een voorsprong. In een alles of niets offensief van HBC, liep SJC in de slotfase uit naar 3-1. Kortom, een zure nederlaag.

Maar zondag kan HBC zich revancheren. Dan komt namelijk koploper AJAX op bezoek in Heemstede. HBC zal er alles aan doen, om de punten in huis te houden. De strijd om de koppositie is dan weer helemaal open. Wij hopen op een ware kraker die bol zal staan van de spanning. Er wordt op veel support gerekend bij deze topper!!

De stand aan kop:
AJAX 21-45
Huizen 21-42
HBC 21-40
AFC’34 20-38

De vriendenclub is geopend vanaf 13:15 uur. Hier gaan wij lekker voorbeschouwen en in de rust en na de wedstrijd is er gelegenheid voor een hapje en drankje.

Maar er gebeurt meer zondag op ons sportpark. Vooral onze dames rekenen op extra support op hun strijd voor het kampioenschap.
11:00 uur HBC 3-Velsen 4,
11:30 uur HBC 2-Meervogels’31 2,
13:00 uur HBC VR1- Schagen United 1 en
14:30 uur HBC 1 – AJAX 1

Wij hopen allemaal op goede resultaten van alle teams zodat er na afloop wat te vieren valt met een gezellige DJ in clubhuis De Toekomst.

Allemaal tot zondag langs de lijn.

Namens HBC Vriendenclub,

Onze schrijver Wuotti