Derde HBC-Sportdag voor jongeren met een beperking gaat door!!!

Het was wel een tegenvaller dat wij het streefbedrag voor het organiseren van de derde HBC-Sportdag voor jongeren met een beperking niet hebben behaald. Toch willen wij iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd. Omdat wij het streefbedrag niet hebben behaald, zou u inmiddels uw bijdrage teruggestort moeten hebben gekregen.

Maar er is ook goed nieuws, de sportdag gaat wel door. Mede door de inzet van Sportsupport en de sponsor die al voor de derde keer een bijdrage heeft gegeven, alsmede de bijdrage van HBC De Toekomst, is dit toch mogelijk. Alleen hartelijk dank voor de bijdragen.

De sportdag wordt op woensdag 15 mei 2024 gehouden op het HBC-terrein en begint rond half tien. Het einde is gepland rond half drie. Er zijn ongeveer 260 kinderen en jongeren met een beperking die deelnemen. Zij doen deze dag verschillende sporten en krijgen ook een lunch aangeboden.

Wij zijn heel blij dat deze sportdag toch doorgang kan vinden en danken bij voorbaat al iedereen die deze dag, in wat voor een vorm dan ook, mogelijk hebben gemaakt.

Namens HBC,
Rob Roomeijer en Jan Zwarter