G-voetbal: kom bij HBC!

Veertien jaar geleden startte HBC Voetbal met een G-team. Leo Holdorp, de huidige trainer/coach, was er vanaf de eerste dag bij. “Door een goede samenwerking met het Speciaal Onderwijs in de buurt, zijn we destijds gestart met twaalf spelers. Inmiddels is onze Zaterdag G1 een stabiel elftal geworden dat goed meedraait in de KNVB-competitie. De meeste spelers zijn er ook al vanaf het begin bij.”

Leo: “Ik wil graag het hele team in het zonnetje zetten. De jongens zijn er altijd voor elkaar, ook bij mindere resultaten. Ze steunen elkaar en blijven altijd enthousiast. Door al die glimlachen krijg ik elke keer weer zoveel energie van de spelers. Ik zeg altijd: plezier in het spel is het allerbelangrijkste. Als dat goed zit dan komen de resultaten vanzelf.”

HBC Voetbal

Maar HBC Voetbal wil graag uitbreiden en is op zoek naar nieuwe jeugdspelers. Een oproep van Leo aan alle jeugdige voetballiefhebbers met een beperking uit Heemstede en omgeving: Kom eens langs om een proeftraining mee te maken!

“We zijn hier ooit met een jeugdteam begonnen en dat is inmiddels een stabiel senioren-team. HBC wil nu opnieuw gaan starten met een jeugdteam, want dan is de cirkel pas echt rond,” zegt Leo met een glimlach.

Dus vind je het leuk om te voetballen, of ken je iemand die het leuk zou vinden? Kom dan snel een keer bij de training kijken en kennis met ons maken.

Wie weet ben jij wel de volgende ster in het team van Getalenteerde voetballers! We trainen op woensdagavond en spelen wedstrijden op zaterdag afwisselend thuis en uit.

Meer weten? We zijn bereikbaar voor al je vragen:

Leo Holdorp, trainer/coach

Jan Zwarter, bestuurslid
@: jan.zwarter@svhbc.nl

HBC Voetbal