Toernooicommissie

De toernooicommissie van HBC organiseert elk seizoen diverse toernooien voor onze jeugdspelers.HBC Voetbal Elk jaar starten wij traditiegetrouw na kerst en voor oud en nieuw met het OLIEBOLLENTOERNOOI in de sporthal van Sportplaza Groenendaal. Alle jeugdteams spelen onderling gemixt een zaalvoetbaltoernooi. De dames van de JWA voorzien zoals elk jaar spelers en publiek van heerlijke oliebollen.

Halverwege het seizoen als afsluiting van de winterstop organiseren wij het NIEUWJAARSTOERNOOI voor de O13 t/m O15. Een fijne en gezellige opwarmer voor de 2de helft van het seizoen, waar spelers en het publiek een heerlijk kopje warme chocomel krijgen.

In het Paasweekend organiseert de toernooicommissie maar liefst op 2 dagen een toernooi. Allereerst op zaterdag het PAASTOERNOOI voor onze O8-O12. Waarbij er over de gehele dag een gezellige drukte heerst. Elke poulewinnaar ontvangt een mooie beker en alle jeugdspelers krijgen een prachtige medaille. Natuurlijk kunnen de paaseitjes van de JWA niet ontbreken.

Op Tweede Paasdag organiseren wij ook het PASS TOERNOOI voor alle O17-O19 jeugdteams. Een mooi en uitdagend toernooi! Naast een beker voor de poulewinnaars is er ook een beker voor de beste Pass van het toernooi.

En als laatste sluiten wij het seizoen af met het (s)TOP EVENT. Afgelopen jaar hebben wij voor het eerst de combinatie gemaakt van de Goede Doelen Dag (ouder-kind toernooi) met het Bokkentoernooi. Ons doel: afsluiting van het seizoen met het hele gezin: Een HBC familiedag! Startend met het ouder-kind toernooi voor alle jeugdteams, waarbij er zijdelings door de JWA allerlei verschillende, geweldige spellen en activiteiten georganiseerd worden. Rond 12 uur start ook het Bokkentoernooi voor de seniorenteams en O19. Tijdens deze dag staan wij ook stil bij een goed doel en proberen wij hier als vereniging een mooi bedrag bij elkaar te voetballen.

Mocht je de toernooicommissie willen voorzien van feedback over bovengenoemde toernooien dan staan wij daar uiteraard voor open, sterker nog wellicht wil jij een rol vervullen in de toernooicommissie. Laat het ons weten: toernooien@svhbc.nl. Dan nemen wij contact met je op en praten wij je bij over alle ins- and outs van de HBC toernooien.

Wil je weten of je team is ingeschreven voor een toernooi? Check de toernooikalender en noteer de datum in je agenda! Heb je vragen hierover of wil je naar een specifiek toernooi met je team, laat dit dan via de teammanager/coördinator per email aan ons weten dan gaan wij dit voor jullie uitzoeken.

Heb je leuke ideeën en wil je graag onderdeel uitmaken van deze commissie of wil je meehelpen tijdens een toernooi (zoals het ouder/kind-, oliebollentoernooi of clubkampioenschappen), laat het ons dan ook zeker weten per e-mail: toernooien@svhbc.nl.

De toernooicommissie is op zoek naar nieuwe leden. Meer weten over een rol binnen de Toernooicommissie? Stuur ons een mailtje!

Sportieve groeten,

Sasja Prins en Jan Zwarter (Bestuurgedelegeerde)
toernooien@svhbc.nl