Even voorstellen: Willem Admiraal, trainer/coach O12-1

Iedereen heeft er wel een idee bij: een showroom binnen lopen met een warm onthaal. Met Amsterdamse praat het idee geven dat je elkaar al jaren kent of moet ik het hebben over clubcultuur? Inmiddels ben ik wel achter het dorpse ‘ons-kent-ons’. Dit ligt mij zeer goed, want ik kom zelf ook uit de ‘dorpse’ badplaats Noordwijk aan Zee. Nu woonachtig in Hoofddorp met mijn vrouw en twee kinderen.

Waarom de overstap van BSM naar HBC?
Dit heb ik netjes kunnen onderbouwen, omdat ik het belangrijk vind als vereniging je in elke leeftijdscategorie het niveau moet kunnen aanbieden. Daarnaast is het belangrijk om de vrijwilliger centraal te stellen. HBC Voetbal staat open voor nieuwe ideeën en dat maakt het voor mij zo bijzonder. De filosofie om kinderen met een bal weer de straat op te krijgen, sluit ik mij graag bij aan.

In de trainingsmethode pas ik de TIPS-techniek toe: Techniek – Inzicht – Persoonlijkheid – Snelheid. Alle spelers hebben een TOP+ en een TOP- ontwikkelingspunt. Iets waar je heel goed in bent en iets wat minder goed gaat.

Naast de TIPS systeem zoek ik balans in rust, voltooiing en hoger niveau om juist in de training te werken aan je talent, want iedereen heeft TALENT.

Het mooiste bewaar je voor het laatst en ik hoop dat ook over te dragen binnen de nieuwe O12-selectie om de juiste balans te vinden in plezier en prestatie. Ik hoop elkaar snel te zien.

Sportieve groet,

Willem Admiraal