Jeugdweekend commissie

HBC Voetbal

Het HBC Jeugdweekend wordt traditioneel georganiseerd aan het einde van de zomervakantie.

Eind augustus 2018 vond bij HBC het 35ste jeugdweekend plaats. Zoals altijd een groot feest, maar dit jaar nog wat meer, omdat het een lustrumjaar betrof. Anders dan andere jaren hebben we dit jaar de aftrap gedaan in een groot spel tussen de kids en hun ouders. Het enthousiasme spatte er vanaf.

Na de tenten en kamergenootjes te hebben verkend, zijn we gaan zwemmen in Groenendaal. We hadden het hele zwembad voor onszelf, een groot feest dus. De vrijdagavond werd afgesloten met een feest van voetbal en hagenstenen zo groot als knikkers. Wat de spanning natuurlijk enorm verhoogde.

Op de zaterdag moesten de achtbanen van Duinrel er aan geloven. In de bus was het al dolle pret en de dag werd uiteindelijk geweldig afgesloten met spelletjes op het terrein. De zondag stond de traditionele zeskamp op het programma.

Al met al een geweldig weekend, met iets minder deelnemers dan normaal. Een snelle analyse leert dat dit komt omdat het jeugdweekend niet in het laatste weekeinde van de vakantie plaatsvond. Maar toch nog 122 personen in totaal! Bekijk op deze pagina de foto’s.

Op naar een geweldig 36e Jeugdweekend volgend jaar!

De HBC Jeugdweekend Commissie

  • Danny Burlage
  • Fabienne van der Tas
  • Robert Zandstra