Clubhuis De Toekomst II

De Toekomst II
HBC Clubhuis

De Gezelligste van heel Heemstede en ver daarbuiten

KERNTEAM:
Zo noemen wij onze vaste vrijwilligers wel eens, de dragers van het eerste uur de werkbijen die elke maandag en vaak ook op andere dagen er voor zorgen dat de basisvoorwaarden in De Toekomst dik op orde zijn.

De Krasse Knarren, de doorzetters en volhouders. Geeft het een naam en het past op deze groep. Wij lopen daar zo af en toe tussen door, schoppen wat in de war of zorg voor verwarring, maar altijd blijft de sfeer vrolijk en uitbundig.

Soms is er ook het gevoel het oude ontmoet het nieuwe. Het zit in ons allemaal welke kant gaat het op, houden we vast aan oud en vertrouwd of vinden we het een uitdaging om niet steeds terug te vallen op wat is geweest.

Ons valt op dat vaak juist steeds meer de uitdaging wordt gezocht en dat we elkaar daar ook een beetje in durven uit te dagen. Niets blijft hetzelfde alles verandert. Dat zie je als je zo’n jochie op zaterdag zijn rolletje snoep betaalt met de pinpas van zijn moeder (echt gebeurt). Niets blijft hetzelfde alles verandert, klik maar eens op dit YouTube-filmpje.

Niets blijft hetzelfde? Toch wel de energie en inzet van de ‘krasse knarren’ is al jaren de ruggengraat van De Toekomst, dat was zo en dat is zo. Petje af.

Dit bericht is vooral bedoeld om iedereen wat meer inkijk te geven in zaken die op dit ogenblik in De Toekomst spelen, wat in ontwikkeling is en waar we mee te maken hebben / gaan krijgen. Vooral bedoeld om de dingen die je om je heen ziet gebeuren beter een plaats te kunnen geven. Let op het zijn geen richtlijnen of plat getreden paden, maar vooral een dynamisch zich ontwikkelende richting die wet elkaar bepalen.

Met Sportieve Groeten,
De Clubhuiscommissie

HBC Clubhuis De Toekomst II
Cruquiusweg 39
2102 LS Heemstede
@: info@hbc-detoekomst.nl
M: 06-303571