Uitbraak coronabesmetting bij HBC Zondagselectie

Vanwege diverse coronabesmettingen bij HBC Zondag Heren 1 en HBC Zondag Heren 2 gaan de trainingen van deze teams niet door.

De wedstrijden van zondag 17 oktober 2021 voor deze twee teams zijn door de KNVB uitgesteld. HBC Zondag Heren 1 speelt op donderdag 28 oktober tegen ASC 1 en de wedstrijd van HBC Zondag Heren 2 tegen Hillegom 2 gaat naar donderdag 4 november.

Ook de uitwedstrijd van HBC Zaterdag Heren 1 tegen Germaan/De Eland Zaterdag Heren 1 is verplaatst en wel naar dinsdag 2 november om 20.00 uur?

De wedstrijden en trainingen van de overige HBC-teams gaan tot nader order gewoon door.

Het clubhuis blijft open, met de restrictie dat de CoronaCheck (app of testbewijs) door middel van een scanner op iedereen die het clubhuis in wil, wordt toegepast.

Trainers en teammanagers worden verzocht om aan deze controle mee te werken. Dit betekent dus, dat er geen toegang tot het clubhuis wordt verleend, als men geen Checkapp of testbewijs kan overleggen.

Deze maatregel is genomen in samenwerking met de Toekomstcommissie, zodat het clubhuis open kan blijven. Bij ziekte en dergelijke, laat je testen en blijf thuis.

Namens het bestuur HBC Voetbal,

Jan Zwarter
Wedstrijdsecretaris