Teamuitje JO14-1

Tijdens de herfstvakantie stond er voor JO14-1 een tweedaagse trip gepland, inclusief overnachting bij Scoutinggroep Shawano’s Lisse.

De trip begon met een mindsettraining bij Manhoef Fight & Fitness in Hoofddorp, waar de spelers een leuke maar ook uitdagende clinic over mentale coaching kregen van niemand minder dan Melvin Manhoef, een bekende voormalige kickbokser en MMA-vechter. Na een fietstocht van 20 kilometer kwamen de jongens aan bij Scoutinggroep Shawano’s in Lisse.

Hier ging de dag verder met diverse sport- en spelactiviteiten onder begeleiding van Piet-Hein Schröder, inclusief het bouwen van een vlot. In de avond stond een oefenwedstrijd tegen Ter Leede gepland, maar vanwege de regen werd deze afgelast. Na het eten van een bord pasta werd de avond gebruikt om te praten over teamdynamiek en werd het spel “jachtseizoen” gespeeld. De avond eindigde met een kampvuur waarbij uit volle borst luid en zuiver werd meegezongen.

Op donderdag 25 oktober om 6:30 uur stond de vrijwillige kippenloop van 5 km op het programma, waar welgeteld vier bikkels aan deelnamen. De rest van het team was net heerlijk in slaap gevallen. Na het ontbijt om 08:00 uur kreeg de spelersgroep een presentatie over mentale coaching van Ronald Molendijk, getiteld
“Ik kan het”. Na een uur volle concentratie en focus konden ze een Panna Knock Out-toernooi spelen, gevolgd door een voetbaltraining om 11:00 uur.

HBC Voetbal

Na een heerlijke tosti-lunch en het opruimen van de scouting vertrok de spelersgroep om 13:00 uur met de fiets richting Hillegom voor een onderling Padel-toernooi onder begeleiding van Tobias Noorlander. Na het fanatieke Padel-toernooi vertrok de spelersgroep om 15:30 uur van Hillegom richting HBC, waar een diner wachtte met “wraps kip”. Daarna begon de voorbereiding op de oefenwedstrijd tegen HBC 13-1, de eerste test om te laten zien wat ze de afgelopen dagen hadden geleerd. Deze werd winnend afgesloten: HBC 14-1 – HBC 13-1 (5-3).

Na een nachtrust in hun eigen bed, werd het programma op vrijdag afgesloten met een uitlooptraining op HBC en een penaltybokaal. Zaterdag 27 oktober stond de eerste competitiewedstrijd op het programma, thuis tegen Alliance 22.

In de kleedkamer zat de sfeer er meteen goed in. De muziek onder begeleiding van aanvaller Malique schalde luid uit de partybox. De jongens speelden een hele goede wedstrijd met veel positieve energie, wat resulteerde in een terechte 3-1 overwinning.

Een kamp om nooit meer te vergeten!

Rogier de Boer & Willem Admiraal

Bekijk hier alle wedstrijdfoto’s tegen Alliance 22

HBC Voetbal