HBC spelers bij AZ – Excelsior

Het afgelopen weekend zijn twee teams van de jeugd van HBC naar het AZ-stadion geweest op uitnodiging van Elfi Vastgoed, shirtsponsor van AZ.

De wedstrijd tegen Excelsior werd met 4-0 gewonnen. Het was een prachtige dag voor totaal 50 man bestaande uit spelertjes van HBC O10-4 en O14-3 en ouders. Om 9.30 uur in de vroege morgen werd iedereen opgehaald door de AZ-spelersbus. De spelersbus is mede mogelijk gemaakt door HBC Voetbal, waarvoor namens alle deelnemers veel dank!

Iedereen was keurig op tijd – ook Maarten (haha). Het was passen en meten met de grote bus om van het terrein af te komen, maar uiteindelijk konden we zonder schade de reis inzetten richting het AZ-stadion. De poorten ging vroeg voor ons open en konden we rustig genieten van een drankje.

Al snel kwam AZ op voorsprong en konden we juichen voor de mooie doelpunten. Het was frisjes, maar de warmtelampen en het voetbal hielden ons warm. In de rust kreeg iedereen een warm broodje kroket of kaassouffle. De tweede helft liep AZ verder uit en was het feest compleet.

Na de wedstrijd was er ruimte voor nog wat drankjes en mochten we met de bus terug. Onderweg haalden we de Excelsior bus in, dus ook die strijd werd gewonnen… Het was een mooie dag om niet snel te vergeten!

De gelukkigen waren:

10-4: Otto, Gijs, Tijs, Arnout, Koen, Sal, Anton, Youp en Noah + trainers Mick en Brett
14-3: Adam, Nathu, James, Koen, Lars, Mick, Gijs, Jenoah, Thijmen, Jonas, Cruz, Vico.

En ook Lars, Llluc, Lucai, Jasper en Mees niet te vergeten!

HBC Voetbal

HBC Voetbal

HBC Voetbal