Sponsorcommissie

HBC Voetbal – De leukste voetbalclub

HBC Voetbal is een ambitieuze eigentijdse sportvereniging midden in de samenleving, die boeit, verbindt, uitnodigt en uitdaagt. Waar plezier, ontspanning en prestatie hand in hand gaan. HBC Voetbal is een voetbalfamilie met een rijk verleden, een club met traditie, vol van verwachting en vertrouwen de focus gericht op de toekomst.

HBC Voetbal – Onze manieren

Een toonaangevende vereniging van ruim 1300 leden, jongens, meisjes, vrouwen en mannen, waar plek is voor iedereen die vanuit haar/zijn mogelijkheden kan en wil sporten. Waar plezier in voetbal voorop staat, waardering voor een ander vanzelfsprekend is, ruimte is om jezelf te kunnen zijn, je uitgedaagd en uitgenodigd voelen om erbij te horen, te leren en te ontwikkelen. Met een sterk groeiende jeugdafdeling en een fantastische eigentijdse accommodatie.

HBC Voetbal is de leukste club in Heemstede en ver daarbuiten…

HBC Voetbal – En het bedrijfsleven

Bij HBC Voetbal vormt ontwikkeling, betrokkenheid, respect, sportiviteit, plezier en ambitie de oranje draad door de vereniging. Vanuit deze identiteit wil HBC Voetbal zich verbinden aan het regionale bedrijfsleven. Zoekend naar partnerships die de maatschappelijke verantwoordelijkheid ondersteunen en deze verder kunnen verbeteren, versterken en uitbouwen.

U bent/wordt partner van HBC Voetbal, omdat het zakelijk of persoonlijk aantrekkelijk voor u is. Dat kan omdat de waarden van HBC Voetbal u aanspreken en het imago van uw bedrijf versterken. Dat kan ook omdat u de naamsbekendheid van uw bedrijf wilt verbreden of omdat direct toegang tot de 1200 leden en achterban van HBC Voetbal uw marktbereik aanzienlijk vergroot.

Weer een andere mogelijkheid is het contact/netwerkmogelijkheden met andere ondernemingen. En er is meer, veel meer! Welke reden ook het best bij u past: HBC Voetbal biedt het allemaal.

Meer informatie? Neem contact op met de sponsorcommissie.