Vrijwilligersdiensten

Het nieuwe voetbalseizoen begint en dat betekent dat – buiten de beker- en reguliere competitie – HBC ook een actieve start maakt met de indeling van ‘ouders/verzorgers van’ voor diverse taken op zaterdag en zondag.

Hoe werkt het ook al weer? Om de binding met de vereniging HBC Voetbal te vergroten, heeft de Algemene Ledenvergadering in 2018 het voorstel voor een nieuwe inzet van vrijwilligers aangenomen. Door corona heeft de invoering vertraging opgelopen, maar voor seizoen 2021/2022 staat niets ons meer in de weg.

Alle ouders van onze jeugdleden zullen de komende tijd worden ingedeeld voor bar-/keukendienst in het clubhuis op zaterdag of zondag of voor een wedstrijddienst in de bestuurskamer. De eerste uitnodigingen zijn verstuurd en de roosters zijn op de website te vinden: bar-/keukendienst en wedstrijddienst.

Alle ouders/verzorgers van onze jeugdleden (t/m 18 jaar) komen aan de beurt, met uitzondering van die ouders die al vaste vrijwilliger zijn bij HBC, zoals: trainers, scheidsrechters, teammanagers, commissieleden, coördinatoren, etc. Ook diegenen die de afkoopsom van €100 per kind hebben voldaan, zijn vrijgesteld.

De diensten van ‘ouders/verzorgers van’ worden altijd ingedeeld met ervaren ‘vaste’ krachten zodat u snel de kneepjes van het vak onder de knie hebt. Alle informatie over het HBC Vrijwilligersbeleid staat op de website.

Vragen kunt u stellen op: vrijwilligers@svhnc.nl